dimarts, 27 d’abril del 2010

Llacs a la Vall del Rift

Al nord de Nairobi, la moderna capital keniata, trobem la Vall del Rift. Una impressionant vall amb parcs nacionals fins a cansar-se'n i animals fins on arriba la vista. Però com a bons motxil·leros que som, la nostra tasca és veure el màxim pagant el mínim, hehehhe. A més, jo ja havia estat per aquí prèviament amb els meus pares al mes de gener i no tenia ganes de repetir res.

El primer lloc escollit va ser Hell's Gate que només és pot comparar amb un infern per la calor que hi fa. D'altra banda, el parc té dues magnífiques "gorges" (en català?). Per sobre de tot, aquest parc és especial perquè pots veure zebres, búfals, senglars, girafes, gazel·les i escorpions des de la bicicleta! En efecte, vam sortir del nostre càmping pedalant a les 9 del matí i vam tornar a les 5 de la tarda.






diumenge, 18 d’abril del 2010

Viatge en el temps

Abans de tot, avui comentaré 3 curiositats d'Àfrica. La primera és que a Àfrica, la gent posa la gasolina al cotxe amb el motor en marxa. Interessant, no? I no només amb el motor en marxa, sinó fumant, xerrant pel mòbil i tirant la meitat de la gasolina a fora!!! Hilarant!




dimarts, 6 d’abril del 2010

Reflexions en temps de crisi


Després de 6 mesos a Àfrica, plens d'emocions i aventura, he tingut molt de temps per pensar. Pensar en el perquè vaig decidir marxar (passat), fer un primer balanç del viatge (present), i pensar en què faré quan torni a casa (futur).