divendres, 25 de setembre del 2009

El dia abans de marxar

Després de dues setmanes atabalat amb el últims preparatius i compres, sembla que el moment tan esperat i tan temut, ha arribat. Demà comença la meva gran aventura. A les 16.30 h agafo el vol que em portarà a Londres i, des d’allà, a Ciutat del Cap.

Han estat dues setmanes complicades plenes de nervis, pors, però també moments emocionants i inoblidables. Suposo que el que ara sento és una barreja d’excitació i de por per veure com anirà tot. Estic convençut que quan arribi allà, la por desapareixerà i només quedarà la emoció per tot el que m’espera.

Encara m’he d’acomiadar d’amics i familiars. Espero poder fer totes les trucades aquesta tarda perquè demà al matí prefereixo gaudir dels darrers minuts amb la família. I avui, com a comiat amb els meus pares i el meu germà, els portaré al que per a mi és el segon millor restaurant japonès de Barcelona, el Koy Shunka. Tota una experiència dels sentits. A veure si els agrada...

Vull destacar en aquest últim post en terres catalanes, la fantàstica setmana que vaig passar a Formentera per la diada. Quina illa! Quina llum! Quines platges! I quines dones! Quan em jubili allà em trobareu: el paradís terrenal molt a prop de casa.

Ens veiem pel món!













5 comentaris:

  1. que xules les fotos..crec q em tocara visitar-les aviat..disfruta de l'experiencia i el que dius tu..una vegada alla la por desapareixera...quina enveja!!fes fotos i ves enviant noticies teves per aki..que ja saps q tens una fan del viatje de la teva vida!!
    espero que vagi mb...
    petonsssss
    meri
    pd. on esta aquest japones?????

    ResponElimina
  2. Formentera te l'aconsello al 100%!
    Doncs el japonès està al carrer Copons 7, pel gòtic :)
    Gràcies i petons!

    ResponElimina
  3. Molt bon viatge i una abraçada per la meva anyorada Sudàfrica...

    ResponElimina
  4. Marc crec reconèixer alguna de les fotos de Formentera de les que va fer en Joan amb la seva càmera.....jajajjajaj
    Van ser uns dies genials!!!!
    Bon viatge

    ResponElimina
  5. Molt bon viatge Marc! Ara només espero llegir-te sovint, que segur que no seré l'únic al que li farà gràcia veure per on pares.

    Sort xiquet!

    ResponElimina