dimarts, 17 de març del 2009

Reflexions en una nit sense lluna

No us ha passat mai que esteu a gust en algun lloc reflexionant, fent plans de futur, mirant el cel i comenceu a modificar tot el que tenieu previst? Doncs és una mica el que m'ha passat a mí aquest vespre quan estava al jacuzzi exterior de Caldea. És un bon lloc per pensar, no? hehehehe

He començat a pensar en el viatge i en les mil coses que volia fer... però com puc fer tot això en només un any? És impossible. Per tant, avui he decidit que m'agafaré el temps necessari, sempre i quan tingui la moral suficient per continuar amb la meva aventura, naturalment. També tinc clar que si m'agovio aviat, no em fa res tornar al cap d'uns mesos... però no sé perquè, ho dubto!

Doncs estava gaudint del bany i alhora m'estava agoviant només pensar que havia d'arribar als llocs en una època concreta per no passar fred, per no passar calor, per acabar a temps... estava tot massa planificat! Però perquè còrrer si estàs de vacances? Doncs res, canvi radical de plans. Esic pensant en doblar el temps previst que tenia per a cada lloc i a fegir algun país. A més, estic pensant en fer parades estratègiques en indrets on pugui fer submarinisme. Espero que el meu "profe" em tiri un cable i m'aconselli un munt de llocs!

A veure si el proper dia puc engantxar aquí un mapa de la ruta que m'agradaria fer. Encara està pendent d'alguns retocs però l'esquema global el tinc clar: zona sud d'Àfrica, sud-est asiàtic, Filipines, Papua, Nova Zelanda, Polinèsia, Illa de Pasqua, i el màxim de sudamèrica. Porto 1 hora intentant fer una ruta aèrea en un mapa per penjar-lo i al final he desistit. Sóc un desastre!

7 comentaris:

  1. Xaval amb aquest ritme quan tornis jo ja tindre nets!!!

    ResponElimina
  2. Ostia Marc!
    Que be que vivim!! Tens lloc a la teva maleta?? :)

    Per cert, hi ha un parell de bojos del Liceu (Guillem Ruscalleda, Kim Serradell i el Charlie)que també estant fent la votla al mon.

    La seva web es www.rietedewillyfog.com

    ResponElimina
  3. uufff....que guai!!
    Doncs per fer submarinisme no dubtis a tots els llocs on has dit i que vegis aigua!!!jejeje...per maco? Nova Zelanda...per espectacular (i massificat) tots els països dels tròpics (de sudamèrica a africa...passant per Bali i aquestes coses)

    Consell com a fotogràf aficionat: emportat un mini-mini laptop (justet per Internet) i graba totes les fotos en CD o DVD...i envia-ho a casa per correus (més barat, i més segur d'arribar amb el 100% a casa). Que es un pal portar un PC i que ja hi ha cybercafès? Si,si...però fora d'Europa hi ha moltes Wifi sense contrasenya (per enviar mails, consultar informació de llocs...i grabar fotos!!)

    I que més dir-te?
    Quina enveja més sana que fas!!! Ara veig que el meu viatge amb cotxe de lloguer per California serà rídicul!!! Però no tots tenim la teva valentia.

    ENDAVANT!!!!

    ResponElimina
  4. Toni, hahahah, gràcies per l'enllaç. L'hi donaré un cop d'ull a veure si m'inspiro :)

    I Roger, avui m'he comprat un disc dur portàtil que no necessita estar conectat ni a la corrent ni a cap ordinador per passar-hi les fotos. El tema laptop hi havia pensat però això pesa menys i la veritat, no volia estar sempre pendent de l'ordinador que ja em conec, hahahaha
    A veure, de valentia res... ara he fet el cop de cap i estic força "cagat", però un cop allà, tot serà diferent.

    Gràcies a tots per les vostres aportacions!

    ResponElimina
  5. OOhhh.... "queeee caaaabbrrrooonn". Es clar que Andorra tot és més fàcil!!
    ;-)

    Ara com aficionat a la foto: amb pantalla LCD de color? de 60, 80GB...?

    És el millor!!! Petit, segur i fàcil de carregar com un móbil!!

    He vist al mapa que pares a Hawai?? Jo ara marxo a California...i abans de tornar 4 dies de relax a Maui...Submarinisme a tope!!
    (Però no crec que m'emporti la subacuatica...amb la reflex 20 dies ja n'acabaré fart!)

    Adéu!

    ResponElimina
  6. hahaha, el de 80 GB :)
    Encara no l'he provat però espero que vagi de conya!
    No vaig a Hawai... queda molt al nord. Ho deixo per més endavant :)

    ResponElimina