dimecres, 11 de març del 2009

Falten 6 mesos, una eternitat

Aquest serà el primer post d'aquest blog que m'ha de servir per anar informant a familiars, amics, coneguts i desconeguts de l'aventura que serà el meu viatge d'un any per fer la volta al món.

Vull marxar el setembre i encara falten 6 mesos però la meva motivació està al màxim! Sempre he pensat que el pre-viatge és molt important: muntar el viatge, comprar el que necessites, buscar informació sobre els llocs que es vol visitar, anunciar-ho a casa (i veure quina cara fan), dir-ho als amics...

La meva passió per viatjar em portava a somiar sovint en fer un viatge de varis mesos, encara que mai havia pensat en un any sencer. Estava una mica cansat de fer cada dia el mateix, de no sentir-me motivat en tot el que feia i d'haver d'esperar mesos i mesos fins a poder fer el que més m'agrada: viatjar. Finalment la llum va aparèixer i després d'una petita empenta vaig decidir que m'agafaria un any per veure i fer tot el que sempre he desitjat.

De moment ja tinc clar que agafaré un bitllet Around The World i tinc més o menys la ruta decidida. Només falta aclarir petits detalls i espero comprar el bitllet ben aviat. Més sobre la ruta, en el proper post :)

Bé, al ser aquest el meu primer post ever, no em vull allargar gaire. Per això poso una foto del bosc vertical on vaig estar el cap de setmana passat fent la mona i on, a part de conèixer gent nova i menjar de conya, m'ho vaig passar com un nen petit :)

6 comentaris:

  1. Carai xaval al final t'has liat amb un blog, doncs ja tardaves =)
    Doncs ja tardes en marxar per omplir-lo de relats!!!! jajjajaja

    ResponElimina
  2. No saps les ganes que tinc de començar a llegir la teva aventura!

    Tal i com et vaig dir, és una pensada molt bona el fet d'anar publicant les teves peripècies en un blog. És la millor manera d'anar-ho documentant. Ara bé, pensa que s'ha d'anar actualitzant "al moment", no facis com el Kgun10 que ho deixa per a més endavant i encara no ha acabat els relats de la Xino-Xano 2008 ;)

    Molts ànims Marcus!
    (per cert, amb tot el "carinyu" del món, ets un cabró :)

    ResponElimina
  3. Que bé! Els dos primers missatges!

    Sí soggies, en kgun10 és un tardón! Necessita 5 mesos per explicar-nos 1 setmana de vacances... si jo fes el mateix, tardaria anys!!! hahahaha
    Merci pels ànims i espero anar informant de coses interessants relacionades amb el viatge ben sovint :)

    ResponElimina
  4. Quina manera de fer dentetes!!!!!
    Segur que t'anirà de conya.

    ResponElimina
  5. Hola,
    Anims i endavant. Però no crec que ho puguis fer només amb un any. Pren els que faci falta. Dona la volta al mon i torna a casa.(com ho diu una dita catalana). Troba els mitjans per tenir-nos informats. Que tinguis sort
    Ramon

    ResponElimina
  6. Hola Ramon!
    Moltes gràcies!
    Sí, he decidit que m'agafaria el temps que faci falta... ja que ho faig, ho faig bé!
    Aniré escribint aquí sempre que pugui :)

    ResponElimina