dissabte, 8 d’agost del 2009

Renoi, quin estiu!

Ja estem a principis d'agost i han passat moltes coses des de que vaig deixar la feina el 30 de juny. Segurament, del que n'estic més content és que ja tinc el meu vol en direcció a Sudàfrica. La meva volta el món començarà el 26 de setembre a Ciutat del Cap en un vol de la South African Airways. Lo dolent és que una noia que hi va estar l'any passat m'ha estat espantant dient-me que no m'hi podré desplaçar en transport públic. Bé, ja m'espavilaré un cop allà. Segur que trobo gent a Ciutat de Cap que fa una ruta similar a la meva per compartir camí. Mai por!





I aquest mes de juliol l'he passat a Sant Salvador, a la Costa Daurada. Ha estat un mes super intens: platja, esport, gent nova, el super concert de Metallica, molta festa i sobretot molt relax!!! Ha estat un mes genial, en el qual he desconnectat de tot i no he encès la tele ni he obert un diari. Ben bé de vacances!



Ara ja he tornat a Barcelona perquè en unes hores m'enlairo en direcció a la Xina on vaig a passar 20 dies amb els meus amics. Segur que serà un viatge fantàstic i per això m'enduré el netbook per poder postejar les nostres experiències i algunes fotos :)




Per acabar només dir que he après a canviar una roda de cotxe!!! Dissabte a la carretera vaig punxar i bé, va ser molt enriquidor! Hahahaha. Segur que la propera vegada tardo menys de la meitat en canviar la roda!!!







4 comentaris:

  1. Nano menuda petada de roda, pero com l'has deixat aixi? Que has rodat molt amb ella punxada? T'has fet fotos canviant la roda? M'hauria encantat veure't fer-ho! =) Pero deu ni dor quina putada. Aixo si, em sorprend que no n'hagis canviat mai cap... Bueno deixem els cotxes.
    Xaval que ja et falta ben poc.Ara te'n vas cap a la Xina i en no res a can collons.
    A veure si es veritat que quan vinguis a fer la maleta definitiva quedem i fem algun soparet, aixi repetirem l'escena de l'ultima foto.
    Bon voyage
    KGUN10

    ResponElimina
  2. Si el cotxe no fos automàtic segur que no hauries punxat d'aquesta manera xD

    Que vagi bé per Xina Marcus! A veure si ens veiem abans de que marxis a Ciutat del Cap i m'expliques que tal pel gegant asiàtic.

    Bon voyage!

    ResponElimina
  3. Ei Marc! Suposo que et refereixes a mi quan dius "una noia m'ha estat espantant sobre el transport públic a Sudàfrica" ja ja ja!
    Per Ciutat del Cap i voltants no crec que tinguis problemes, perquè el turisme de motxileros és habitual i sí que hi ha certa infraestructura de transport públic.
    On tindràs més problemes és a la part est del país, on sí que hi ha transport públic, però bàsicament només connecta ciutats grans. Tindràs problemes per desplaçar-te entre pobles petits, però no si segueixes rutes entre ciutats més o menys importants.
    I si no sempre pots fer autoestop, que allà és molt habitual tot i que no sé si és molt recomanable...
    Apa bon viatge!

    ResponElimina
  4. A veure nois, veig que us ha impactat veure'm canviar una roda... hehehhee, ara ja en sóc tot un expert! És una super putada, sobretot quan no en tens ni idea, però després et sents satisfet per haver-ho aconseguit.
    I no, no vaig rodar gaire, però anava ràpid i el cotxe va necessitar uns metres per frenar.
    Quedem aviat!

    Marta, la veritat és que torno a estar hipermotivat amb el tema d'Àfrica de Sud. Si veig que se'm complica la cosa, doncs agafo un avió i avanço el meu salt a Àsia :)

    Moltes gràcies a tots 3 pels vostres comentaris :)

    ResponElimina